Doorgaan naar hoofdcontent

10 Dagen om meer te verdienen

De meesten van ons maken dingen te ingewikkeld. Verkopen is vrij eenvoudig. Het is waar dat we systemen nodig hebben, ondersteunend materiaal en een contactmanager, maar als alles is gezegd en gedaan, is wat ons ervan weerhoudt te verkopen meestal in ons hoofd, niet in ons kantoor.

Er zijn 4 acties die elke 10 werkdagen met een onwankelbare inzet uw omzet verhogen en meer geld in uw zak steken. Gegarandeerd!



1 - Stel je intentie vast

Er is absoluut geen vervanging voor weten waar je naar op zoek bent. Onderzoek geeft duidelijk aan wanneer we een intentie of een doel stellen, we zowel onbewust als bewust onze acties en middelen afstemmen om dat doel te bereiken. Wat sommige mensen gelukkig en toevallig vinden, is eigenlijk de kracht van intentie op het werk. Weinig dingen zijn zo krachtig als onze gedachten en als onze gedachten niet in lijn zijn met onze acties, winnen onze gedachten altijd. Wanneer je een sterke intentie zet, geeft het je acties een pad om te volgen in plaats van andersom.

Met hoeveel prospects ga je per dag contact opnemen? Hoeveel verkopen ga je maken? Het is belangrijk om je intentie de hele dag duidelijk voor je te houden. Maak je geen zorgen hoe alle details bij elkaar komen, maar blijf gefocust op wat je wilt bereiken. Intentie komt niet in de plaats van actie, maar actie alleen kan vaak leiden tot activiteit en geen verkoop.

Een tip, stel je intentie zo in dat het lastig is, maar niet onmogelijk. Als je één of twee nieuwe prospects per dag contacteert, stel dan een intentie in voor 4 prospects. Als je eenmaal succesvol bent geworden bij 4, verhoog je naar 6 enzovoort.

2 - 10 verwijzingen in 10 dagen

Bel elke dag een huidige klant, iemand die bereid is om namens u te pleiten, en vraag hen naar wie ze weten dat ze u zouden willen doorverwijzen. Deze oefening is niet zozeer een oefening in verkopen als wel een oefening in vragen. De wereld van verkopen bestaat uit onbeperkte netwerken die allemaal kriskras door elkaar lopen en door relaties heen kruisen. Verkopen is de kunst van relaties beheersen en leren vragen om een ​​introductie tot de juiste relatie(s). Deze oefening is een essentieel onderdeel van meer omzet en meer succes. Als je een meester bent in het vragen om verwijzingen, vraag dan om echt hoogwaardige verwijzingen. Als je hier nieuw in bent, leer dan gewoon te vragen. De truc is om dit 10 dagen te doen zonder te aarzelen. Dit wordt "Mastering the Ask" genoemd. De meeste mensen in de verkoop denken dat de belangrijkste vraag het vragen om de verkoop is, maar dat is niet zo. De belangrijkste vraag is om de verwijzing te vragen. Beheers de Ask voor slechts 10 dagen en zie uw verkopen exploderen en uw inkomen groeien.

3 - Werk vanaf het eindresultaat vooruit

Wacht niet tot je succesvol bent om succesvol te handelen. Doe alsof uw succes wordt geactualiseerd; je hebt bereikt wat je wilde bereiken. Plaats jezelf in de toekomst en werk vanuit een platform van succes. Geef niet toe aan zelftwijfel of je negatieve denkgewoonten. Het is jouw taak om 10 werkdagen in een platform van succes te leven.

Of u nu aan de telefoon, face-to-face of in de uitwisseling van e-mail komt, u komt uit een plaats van puur en zeker succes. Dit is geen arrogantie en dit is niet doen alsof je iets bent wat je niet bent. Dit is uw intentie voor succes 10 werkdagen in de toekomst en uw geest en uw acties naar die plaats verplaatsen. Dit zal verreweg het moeilijkste deel van je 10 dagen zijn. Onthoud ... acties volgen gedachten en gedrag komt overeen met intentie ... als je succes beleeft, denk je aan succes en als je aan succes denkt, zit het in de tas.

10 werkdagen werken vanaf je eindresultaat…….SUCCES.

4 - Vier elke kans die je krijgt

De meesten van ons zijn gebiologeerd door afwijzing (dat komt omdat het ons bewijs geeft voor de geldigheid van ons negatieve denken). Geef het op.

Vier elk succes groot en klein (vooral klein als je net begint in dit geweldige verkoopbedrijf). Het vieren van al je successen traint de geest om succes toe te staan. Veel mensen falen in de verkoop omdat ze hun geest trainen om te zoeken naar bewijs van mislukking.

Met meer mislukking is er meer weerstand tegen verkopen en met weerstand praat je jezelf of erger jezelf uit de grootste baan op aarde. Vier 10 werkdagen lang elk succes dat op je pad komt. Geniet van de emotie van succes, schep op tegen je vrienden, stuur e-mails naar je coaches en laat jezelf voelen hoe het voelt om te winnen.

Tip

Het is belangrijk om dit 10 werkdagen te doen en daarna de intenties bij te stellen.

10 dagen genoeg om een ​​patroon in te stellen, nieuw gedrag te leren zonder jezelf te overweldigen. Houd het leuk, vier het succes en zoek een partner om mee samen te werken. We merken in onze coachingsessies dat onze cliënten het veel beter doen als ze een buddy hebben.


Nuttige links voor business professionals: 

Last van koude handen tijdens computerwerk? 

https://bit.ly/3Sxt6sF


Reacties

Populaire posts van deze blog

De waarheid over ADD bij volwassenen en follow-up

 Als je een volwassene bent met adhd, is de kans groot dat je op een bepaald moment in je leven het gevoel hebt gehad dat je 'je potentieel niet waarmaakt'. Dit oordeel manifesteert zich vaak wanneer je de balans opmaakt van alle geweldige ideeën die je hebt gehad die nooit ergens zijn gebleven, en alle onvoltooide projecten die je bent begonnen maar nooit hebt voltooid. Het overweldigende aantal van deze dingen die niet zijn "gevolgd" kan je doen geloven dat je je potentieel niet waarmaakt. Dit is gewoon niet waar. ADDers zijn van nature visionairs en ideeëngeneratoren. Als iemand ons maar zou betalen om de hele dag geweldige ideeën te bedenken - we zouden allemaal rijk zijn! Maar we krijgen de hele tijd zoveel geweldige ideeën dat het absoluut onmogelijk zou zijn om ze allemaal uit te voeren. Denk er over na. Als je elk goed idee dat je ooit had zou proberen uit te voeren, zou je dan nu tijd hebben om te eten, slapen of zelfs ademen? Waarschijnlijk niet. Maar dit is

Gezond worden met yoga

 Mensen hebben altijd geloofd dat yoga meer voor je lichaam kan doen dan alleen het fit en flexibel houden. Onderzoek toont nu aan dat het kan helpen bij gewichtsbeheersing, lage rugpijn, slapeloosheid en zelfs hartaandoeningen. Studies tonen aan dat yoga helpt bij gewichtsverlies en onderhoud. In een onderzoek onder 15.000 volwassenen ontdekte het Fred Hutchinson Cancer Research Center dat degenen die geen yoga beoefenden over een periode van 10 jaar ongeveer 18,5 pond meer aankwamen dan degenen die minstens vier jaar beoefenden. Er was ook een studie gedaan aan het Preventive Medicine Research Institute in Sausalito, Californië. Uit deze studie bleek dat mensen die regelmatig yoga en meditatie beoefenden, oefenden en keken naar hun dieet meer gewicht verloren dan degenen die oefenden en een uitgebalanceerd dieet aten, maar geen yoga beoefenden. Bovendien kan yoga je bewegingsbereik in je heupen verbeteren, waardoor pijn in de onderrug wordt verminderd. Een studie uitgevoerd aan The A

Zijn alle vormen van dementie Alzheimer?

Het verbaast me dat sommige patiënten en zorgverleners dementie en Alzheimer als één en hetzelfde verwarren. Elke keer dat een familielid aan geheugenverlies lijdt, is de conclusie altijd alzheimer. Is het redelijk om alle vormen van dementie als Alzheimer te bestempelen? Als clinicus is mijn antwoord op vragen dat de ziekte van Alzheimer slechts één type dementie is en dat niet alle vormen van dementie de ziekte van Alzheimer zijn. Naast de ziekte van Alzheimer bestaan ​​er ook andere vormen van dementie, zoals dementie met lewy body, vasculaire dementie, de ziekte van Parkinson met dementie en dementie als gevolg van verschillende neurologische en medische aandoeningen. Hoe weet je of een persoon lijdt aan de ziekte van Alzheimer? Wat is Alzheimer dementie? Alzheimer-dementie is een neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door een progressieve en onomkeerbare cognitieve achteruitgang die gepaard gaat met een verminderd functioneren. De cognitieve achteruitgang bestaat uit geheu