Doorgaan naar hoofdcontent

Het nummer één geheim van succesvol gewichtsverlies

 Er is één ding dat de meeste mensen vergeten als het gaat om afvallen. De waarheid is dat het zelfs belangrijker is dan het juiste dieet of effectieve lichaamsbeweging. Het is motivatie.

Gewichtsverlies is niet gemakkelijk en je hebt een echte drijfveer nodig om je naar je doel te brengen.

Leun achterover, ontspan en denk even na. WIL je echt afvallen? Ben je klaar om je levensstijl te veranderen? Heb je voldoende motivatie om af te vallen?

Om af te vallen heb je alleen drie dingen nodig: verlangen, overtuiging en motivatie. Als je ze alle drie hebt, kan ik je een succes garanderen.



1. Verlangen: Wil je echt afvallen?

Weet je zeker dat je verlangen sterk genoeg is? Ben je klaar voor wat veranderingen? Ben je bereid om op te offeren? Hoe toegewijd ben je om je doel te bereiken? Onder welke voorwaarde geef je op?

Wat als je zo graag zou willen afvallen dat je met absolute zekerheid wist dat je absoluut, zeker nooit zou opgeven?

Er is een kleine truc om je te helpen je verlangen te intensiveren. Pak een stuk papier en schrijf alle redenen op waarom je slanker wilt zijn. Noteer alle voordelen van slank zijn. Probeer er minimaal 15 op te schrijven. Hoe meer redenen je vindt, hoe sterker je verlangen zal worden.

2. Geloof: GELOOF je in jezelf?

Als je niet gelooft dat je je doel kunt bereiken... zal je dat ook niet doen.

Je moet geloven dat je het kunt. Kun je je voorstellen dat je slank bent? Twijfel je of je kunt bereiken wat je wilt?

Er is niets onmogelijk in het verliezen van gewicht. Iedereen kan dat. En jij bent geen uitzondering.

3. Motivatie: Ben je genoeg GEMOTIVEERD om je plan elke dag te volgen?

Om je doel te bereiken moet je jezelf gemotiveerd houden. Er zijn drie effectieve technieken die u zullen helpen om op koers te blijven.

- Onthoud uw redenen en voordelen.

Neem de lijst met voordelen die u eerder hebt geschreven. Lees het. Lees het elke ochtend voordat je opstaat. Lees het wanneer u stimulatie nodig heeft.

Denk na over je wens, blijf verbonden met je doel. Wanneer u uw gedachten bij succes kunt houden, zult u vrijwel zeker dat succes bereiken.

- Visualiseer dat je slank bent

Sluit je ogen en ontspan... Creëer een helder mentaal beeld. Visualiseer dat je slank bent. Hoe het voelt? Voel je je tevreden? Gelukkig? Hoe kijken anderen naar jou? Wat zeggen ze?

Probeer de afbeelding zo realistisch mogelijk te maken. Wanneer je jezelf voortdurend in het bezit van je doel ziet, zal je onderbewustzijn je tot acties aanzetten die aansluiten bij het mentale beeld dat je vasthoudt. Visualiseer uw doel bij elke gelegenheid.

- Gebruik affirmaties

Affirmaties zijn de woorden die we tegen onszelf zeggen. Het is het simpele herhalen van een positieve zin voor de spiegel, in de auto of het op papier schrijven.

Ontwikkel eerst een paar affirmaties die voor jou het meest motiverend zijn. Het kan bijvoorbeeld iets zijn als:

"Mijn lichaam is sterk en gezond."

"Ik geniet van het eten van voedsel dat heerlijk is en vol vitamines en mineralen."

"Ik hou van de uitbarsting van energie die ik krijg na het sporten."

"Elke dag verbrand ik calorieën en kom ik dichter bij mijn streefgewicht."

"Mijn gezonde levensstijl geeft me kracht."

Herhaal het dan zo vaak als je kunt. Tijdens het autorijden, koken, tandenpoetsen... Zeg het hardop, voeg emoties toe. Luister naar je bevestiging. Voel het.

De truc is om jezelf niet te forceren, maar naar jezelf te luisteren.

Raak eerst gemotiveerd en je hoeft niet te worstelen om jezelf te laten oefenen of weg te blijven van die donut. Je verlangen houdt je vast aan je doel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De waarheid over ADD bij volwassenen en follow-up

 Als je een volwassene bent met adhd, is de kans groot dat je op een bepaald moment in je leven het gevoel hebt gehad dat je 'je potentieel niet waarmaakt'. Dit oordeel manifesteert zich vaak wanneer je de balans opmaakt van alle geweldige ideeën die je hebt gehad die nooit ergens zijn gebleven, en alle onvoltooide projecten die je bent begonnen maar nooit hebt voltooid. Het overweldigende aantal van deze dingen die niet zijn "gevolgd" kan je doen geloven dat je je potentieel niet waarmaakt. Dit is gewoon niet waar. ADDers zijn van nature visionairs en ideeëngeneratoren. Als iemand ons maar zou betalen om de hele dag geweldige ideeën te bedenken - we zouden allemaal rijk zijn! Maar we krijgen de hele tijd zoveel geweldige ideeën dat het absoluut onmogelijk zou zijn om ze allemaal uit te voeren. Denk er over na. Als je elk goed idee dat je ooit had zou proberen uit te voeren, zou je dan nu tijd hebben om te eten, slapen of zelfs ademen? Waarschijnlijk niet. Maar dit is

Gezond worden met yoga

 Mensen hebben altijd geloofd dat yoga meer voor je lichaam kan doen dan alleen het fit en flexibel houden. Onderzoek toont nu aan dat het kan helpen bij gewichtsbeheersing, lage rugpijn, slapeloosheid en zelfs hartaandoeningen. Studies tonen aan dat yoga helpt bij gewichtsverlies en onderhoud. In een onderzoek onder 15.000 volwassenen ontdekte het Fred Hutchinson Cancer Research Center dat degenen die geen yoga beoefenden over een periode van 10 jaar ongeveer 18,5 pond meer aankwamen dan degenen die minstens vier jaar beoefenden. Er was ook een studie gedaan aan het Preventive Medicine Research Institute in Sausalito, Californië. Uit deze studie bleek dat mensen die regelmatig yoga en meditatie beoefenden, oefenden en keken naar hun dieet meer gewicht verloren dan degenen die oefenden en een uitgebalanceerd dieet aten, maar geen yoga beoefenden. Bovendien kan yoga je bewegingsbereik in je heupen verbeteren, waardoor pijn in de onderrug wordt verminderd. Een studie uitgevoerd aan The A

Behandeling voor mesothelioom

 Mesothelioom is een soort permanente kankerziekte. Mesothelioomkanker treedt op wanneer weefsels van onze longen of buikcomponenten worden aangetast. In meer gevallen werd blootstelling aan asbest geïdentificeerd als de reden voor mesothelioomziekte. Symptomen van mesothelioom verschijnen mogelijk niet onmiddellijk na blootstelling, het duurt twintig tot dertig jaar. Dit maakt het identificatieproces van de ziekte van cruciaal belang. Behandelingen voor mesothelioom hangen af ​​van het stadium van de kanker, het specifieke deel dat wordt aangetast, de totale hoeveelheid ruimte die wordt aangetast, hoe lang men het probleem heeft, het uiterlijk van de kankercellen onder de microscoop en de leeftijdsfactor van de patiënt. Dit zijn de factoren waarmee rekening wordt gehouden voordat de behandelingsoptie wordt gekozen. Behandelingen voor mesothelioom omvatten chirurgie, chemotherapie en bestralingstherapie Chirurgie : Er zijn twee soorten operaties beschikbaar, een is agressieve chirurgie